Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Cornelis Jeurninck, geboren te Grathem op 24 januari 1901, overleden te Venlo op 14 oktober 1947, zoon van Wilhelmus Hubertus Jeurninck en Joanna Catharina Midden.


Hij is getrouwd te Baexem op 20 november 1925 met
Anna Catharina Gielen, geboren te Baexem op 10 april 1895, overleden te Roermond Hospice St. Camillus op 30 november 1977, dochter van Leonardus Hubertus Gielen en Anna van Keeken.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Leonardus Hubertus, landbouwer, geboren te Wessem rond 1927, overleden te Kessel-Eik.
  • 2 : Wilhelmus Mathijs, landbouwer, geboren te Kessel op 6 september 1937, overleden op 10 januari 2008, begraven te Neer op 16 januari 2008.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina