Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Gertrudis Schroën, geboren te Heythuysen op 27 augustus 1840, wonende te Neer, overleden aldaar op 14 januari 1904, dochter van Jacques Schroen en Cornelia Baetsen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 27 mei 1876 met
Hendrikus Louisse, timmerman, geboren te Neer op 5 augustus 1845, wonende te Neer op de Bergestraat, overleden te Neer op 26 december 1918, zoon van Henry Louisse en Geertruide Gielen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Gertrudis, geboren te Neer op 29 april 1879, overleden aldaar op 9 maart 1882.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina