Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Elisabeth Ottenheim, geboren te Nunhem op 29 juli 1894, overleden te Roermond (Z) op 5 januari 1964, begraven te Nunhem op 8 januari 1964, dochter van Johannes Jacobus Ottenheijm en Angelina Wijers.


Zij is getrouwd te Nunhem op 11 oktober 1920 met
Lambertus Antonius Petrus Hubertus Joosten, geboren te Tilburg op 26 november 1888, wonende te Nunhem, zoon van Wilhelmus Hubertus Joosten en Petronella Hubertina Verheijden.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus Jacobus Servatius, geboren te Nunhem op 6 maart 1930, overleden te Horn op 21 januari 2006.
  • 2 : Doodgeboren kind, geboren te Nunhem op 25 december 1936.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina