Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Margaretha Johanna Maria Sijben, geboren te Neer op 11 mei 1907, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 21 januari 1969, begraven te Neer, dochter van Peter Johannes Sijben en Wilhelmina Hubertina Geenen.


Zij is getrouwd te Neer op 17 juli 1933 met
Laurentius Peter Johannes Scheenen, landbouwer en monteur, geboren te Heythuysen op 4 augustus 1903, overleden te Neer op 2 oktober 1989, zoon van Leonardus Scheenen en Catharina Hendriks.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Neer op 15 juli 1942.
  • 2 : Doodgeboren kind, geboren te Neer op 26 september 1943.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina