Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Helena Josephina Winkelmolen, landbouwster, geboren te Neer op 31 maart 1874, overleden aldaar op 21 februari 1953, dochter van Godefridus Winkelmolen en Anna Maria Berben.


Zij is getrouwd te Neer op 27 april 1908 met
Albert Hillen, dienstknecht en landbouwer, geboren te Maasbree op 5 februari 1865, wonende te Beesel, overleden te Neer op 6 april 1922, zoon van Nicolaas Hillen en Joanna Muijsers.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Godefridus Johannes, landbouwer, geboren te Neer op 22 april 1913, wonende aldaar en te Venray, overleden te Helden-Koningslust op 7 januari 1995, begraven te Koningslust op 11 januari 1995.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina