Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johanna Joosten, landbouwster en dienstmeid, geboren te Helden op 22 september 1833, overleden te Helden-Dorp op 7 oktober 1915, dochter van Mathijs Joosten en Helena Janssen.


Zij is getrouwd te Kessel op 11 augustus 1864 met
Johannes Hubertus Knapen, dagloner, landbouwer en kantonnier, geboren te Kessel op 25 maart 1837, overleden na 1903, zoon van Henrij Knapen en Maria Agnes Becks.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Mathea Helena, geboren te Helden rond 1873.
    Zij is getrouwd te Helden op 24 oktober 1904 met Willem Peeters, fabrieksarbeider, geboren te Tegelen rond 1873, zoon van Jacob Peeters en Petronella Criens.
  • 3 : Maria Wilhelmina, geboren te Helden rond 1875.
    Zij is getrouwd te Helden op 12 november 1906 met Willem Gielen, landbouwer, geboren te Helden op 20 februari 1877, zoon van Hendrik Gielen en Mechtildis Daniels.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina