Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johannes Hubertus Winkelmolen, smid, geboren te Neer op 14 maart 1917, overleden te Heerlen (Z) op 17 augustus 1983, begraven te Neer, zoon van Joannes Hubertus Winkelmolen en Anna Maria Catharina Teeuwen.


Hij is getrouwd te Weert op 27 december 1951 met
Maria Elisabeth Loyen, geboren te Weert op 25 februari 1918, overleden op 15 november 2007, begraven te Neer op 20 november 2007, dochter van Cornelis Loyen en Maria Josephina Sonnemans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina