Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gerardus Simons, akkerknecht en landbouwer, geboren te Roggel op 14 december 1832, overleden te Neer op 26 april 1889, zoon van Giesbert Simons en Petronella Hendrikx.


Hij is getrouwd te Neer op 9 april 1869 met
Catharina Naus, naaister en dienstmeid, geboren te Neer op 19 april 1835, overleden aldaar op 30 maart 1888, dochter van Joannes Naus en Henriette Engels.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Gisbertus Josephus, geboren te Neer op 13 februari 1874, overleden aldaar op 18 juni 1874.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina