Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertrudis Simons, geboren te Roggel op 7 november 1820, overleden aldaar op 4 november 1905, dochter van Giesbert Simons en Petronella Hendrikx.


Zij is getrouwd te Roggel op 28 oktober 1850 met
Michiel Vissers, herbergier en landbouwer, geboren te Roggel op 3 januari 1808, overleden aldaar op 16 december 1881, natuurlijke zoon van Anna Catharina Vissers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrina Hubertina, geboren te Roggel op 5 oktober 1851, overleden aldaar op 3 februari 1922.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina