Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronel Heeskens, dienstmeid, geboren te Neer op 2 juli 1851, wonende te Kessel, overleden te Swalmen op 9 november 1902, dochter van Jean Heeskens en Willemina Bergs.


Zij is getrouwd te Swalmen op 30 september 1872 met
Jan Pieter Hubert Winckens, akkerbouwer, geboren te Swalmen op 23 mei 1830, zoon van Michiel Winckens en Aldegondis Kusters.
(Hij was weduwnaar van Anna Catharina Aretz, overleden te Swalmen op 10 april 1872.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina