Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Marguerite Schreurs, dienstmeid, geboren te Roggel op 15 november 1798, wonende te Neer, overleden aldaar op 21 april 1860, dochter van Martinus Schreurs en Ida van Roij.


Zij is getrouwd te Neer op 15 april 1833 met
Antonius Winkelmolen, raadslid, landbouwer, wethouder Gemeente Neer en raadslid gemeente Neer, gedoopt te Neer op 21 januari 1788, wonende te Neer Dries, overleden te Neer op 8 december 1858, zoon van Arnoldus Winckelmolen en Margarita Thijssen.
(Hij is eerder getrouwd te Neer op 24 februari 1813 met Petronella van Roij, gedoopt te Neer op 5 november 1792, wonende te Neer Dries, overleden te Neer op 19 september 1831, dochter van Henricus van Roij en Maria Vossen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronella, geboren te Neer op 27 juni 1834, overleden aldaar op 6 juli 1834.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina