Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Michiel van Lier, landbouwer, geboren te Kessel op 23 februari 1833, overleden te Neer op 7 maart 1916, zoon van Jan van Lier en Maria Catharina Timmermans.


Hij is getrouwd te Neer op 16 juni 1876 met
Agnes Derikx, landbouwster, geboren te Neer op 13 mei 1836, overleden aldaar op 26 februari 1894, dochter van Joannes Dirix en Elisabeth van Lier.
(Zij is eerder getrouwd te Neer op 12 april 1869 met Martinus Winkelmolen, akkerknecht en landbouwer, geboren te Neer op 18 mei 1836, overleden aldaar op 17 augustus 1875, zoon van Antonius Winkelmolen en Marguerite Schreurs.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina