Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacobus Hubertus Strous, kleermaker en dienstknecht, geboren te Neer op 8 juni 1919, wonende te Weert, overleden te Weert (Z) op 31 oktober 1990, zoon van Peter Strous en Maria Catharina Hubertina van Lier.


Hij is getrouwd te Neer op 16 juni 1956, getrouwd op 23 juni 1956 voor de kerk met
Petronella Hubertina Smeets, dienstbode, geboren te Neer op 16 december 1925, wonende te Weert, overleden aldaar op 10 juli 2010, gecremeerd te Baexem op 16 juli 2010, dochter van Jozeph Hubertus Smeets en Theresia Lucia Janssen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina