Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Agnes Strous, geboren te Neer op 8 maart 1915, overleden te Horn (V) op 16 augustus 1981, begraven te Neer op 19 augustus 1981, dochter van Peter Strous en Maria Catharina Hubertina van Lier.


Zij is getrouwd te Neer op 15 mei 1944 met
Theodorus Hubertus Berben, dienstknecht, landbouwer en arbeider S.B.B., geboren te Neer op 13 mei 1912, overleden aldaar op 18 maart 1980, begraven aldaar op 21 maart 1980, zoon van Peter Berben en Gertrudis Mertens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petrus Leonardus, geboren te Neer op 29 april 1946, overleden te Roermond op 4 september 1946.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina