Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Theodorus Jacobus Hubertus Theelen, molenaar en landbouwer, geboren te Neer op 10 november 1904, wonende te Canada, overleden te Ottawa Canada in het jaar 1984, zoon van Anthonius Petrus Hubertus Theelen en Johanna Bergs.


Hij is getrouwd te Neer op 26 juni 1933 met
Theodora Philipsen, geboren te Grubbenvorst op 4 augustus 1901, wonende aldaar, te Neer op Brumhold en te Canada, overleden te Ottawa Canada in het jaar 1986, dochter van Willem Philipsen en Maria Petronella Donders.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Franciscus Johannes Theodorus, geboren te Neer op 20 juli 1938, wonende te Canada, overleden op 11 juni 1957.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina