Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catherina Veugen, akkerbouwster, geboren te Roggel op 23 januari 1837, wonende aldaar, overleden aldaar op 19 december 1911, dochter van Jacob Veugen en Jeanne Catherine Houben.


Zij is getrouwd te Roggel op 23 april 1870 met
Conrardus van den Berg, akkerbouwer, geboren te Buggenum op 21 november 1842, wonende aldaar en te Roggel, overleden aldaar op 1 mei 1926, zoon van Godefroid van de Berg en Hubertina Theresia van Helden.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Gertrudis, landbouwster, geboren te Roggel op 19 augustus 1875, wonende aldaar, overleden aldaar op 16 maart 1958.
    Zij is getrouwd te Roggel op 5 mei 1911 met Christianus Hubertus Smeets, landbouwer, geboren te Roggel op 19 december 1879, wonende aldaar, overleden aldaar op 29 augustus 1938, zoon van Hendrik Smeets en Gertrudis Piels.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina