Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johann Gerhard Willems, wethouder Gemeente Neer 1953/1958, landbouwer en raadslid gemeente Neer, geboren te Vierssen (D) op 26 december 1895, overleden te Roermond (V) op 28 december 1990, begraven te Neer op 2 januari 1991, zoon van Anthonius Johannes Willms en Anna Maria Verheggen.


Hij is getrouwd te Neer op 1 oktober 1934 met
Catharina Anna van de Bool, dienstmeid, geboren te Neer op 15 januari 1909, overleden te Roermond (V) op 30 maart 1991, begraven te Neer op 3 april 1991, dochter van Willem van de Bool en Barbara Heijnen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina