Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Martinus van de Boel, landbouwer, geboren te Neer op 10 juni 1871, wonende te Roggel en te Neer, overleden te Roggel op 11 december 1936, zoon van Willem van de Bool en Elisabeth Sijben.


Hij is getrouwd te Roggel op 11 mei 1900 met
Anna Maria Petronella Peeters, landbouwster, geboren te Roggel op 26 april 1872, wonende te Roggel Ophoven en te Asten, overleden te Helmond op 1 januari 1961, begraven te Roggel, dochter van Louis Peeters en Joanna Zeuren.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina