Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Antonia Cuppens, landbouwster, geboren te Vorst (B) op 28 juni 1818, overleden te Weert op 4 oktober 1874, dochter van Laurentius Cuppens en Petronella Boonen.


Zij is getrouwd te Weert op 24 november 1852 met
Antonius Janssen, linnenwever, geboren te Weert op 7 mei 1829, wonende aldaar, overleden aldaar op 11 mei 1900, zoon van Wilhelmus Janssen en Lucia Fermans.
(Hij is later getrouwd te Weert op 23 juli 1875 met Anna Maria Doensen.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Petrus Josephus, brievenbesteller, geboren te Weert rond 1860, overleden te Nederweert op 18 april 1947.
    Hij was gehuwd met Maria Josephina Kneepkens, geboren te Weert rond 1863, overleden te Nederweert op 22 mei 1944, dochter van Gerardus Lambertus Kneepkens en Gertrudis Maria Hubertina Peters.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina