Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Elisabeth Gijsbers, dagloonster.


Zij was gehuwd met
Jacobus Meers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Windelina, dienstbode en dagloonster, gedoopt te Maasniel op 19 december 1787, overleden te Neer op 30 augustus 1827.
    Zij is getrouwd te Buggenum op 20 september 1814 met Jacobus Naus, landbouwer en dagloner, gedoopt te Neer op 8 december 1791, overleden op 17 december 1865, zoon van Hermannus Naus en Gertrudis Gubbels.
    (Hij is later getrouwd te Neer op 29 april 1828 met Helena Nijs, dienstmeid, gedoopt te Neer op 28 mei 1784, overleden aldaar op 3 oktober 1870, dochter van Joannes Nijs en Maria Stemkens.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina