Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gerardus Hubertus Dorssers, metselaar en aannemer, geboren te Neer op 9 april 1882, wonende te Neer in de Steeg, overleden te Horn (V) op 5 april 1964, begraven te Neer op 8 april 1964, zoon van Gerardus Dorssers en Anna Maria Geelen.


Hij is getrouwd te Neer op 11 april 1910 met
Elisabeth van Roij, dienstmeid, geboren te Neer op 10 september 1886, wonende te Neer in de Steeg en te Neer Maasstraat, overleden te Neer op 15 mei 1964, dochter van Wilhelmus Hubertus van Roij en Anna Maria Wijers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina