Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Aldegonda Antonia Dorssers, landbouwster en dienstmeid, geboren te Neer op 7 juni 1848, overleden aldaar op 6 maart 1922, dochter van Jean Dorssers en Marguerite van Lier.


Zij is getrouwd te Neer op 19 april 1880 met
Godefridus Nijssen, landbouwer, geboren te Neer op 18 augustus 1841, overleden aldaar op 16 mei 1914, zoon van Jacobus Nijssen en Emerentiana Boonen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Margaretha, naaister, geboren te Neer op 26 september 1882, wonende aldaar, overleden aldaar op 25 juli 1902.
  • 4 : Johannes Hendrikus, metselaar, geboren te Neer op 22 oktober 1886, wonende aldaar, overleden aldaar op 2 augustus 1911.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina