Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johanna Maria Heynen, landbouwster, geboren te Helden op 14 februari 1864, overleden aldaar op 17 september 1936, dochter van Joannes Wilhelmus Heijnen en Maria Heijnen.


Zij is getrouwd te Helden op 23 november 1891 met
Willem Lemmen, landbouwer, geboren te Helden op 30 november 1859, overleden aldaar op 7 maart 1942, zoon van Johannes Lemmen en Maria Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria, geboren te Helden op 10 februari 1895, overleden aldaar op 6 oktober 1956.
    Zij is getrouwd te Helden op 5 mei 1930 met Hermanus Sijben, dienstknecht en landbouwer, geboren te Neer op 6 april 1898, overleden te Helden op 11 juli 1987, begraven te Helden-Egchel op 15 juli 1987, zoon van Mathijs Sijben en Cornelia Nijssen.
    (Hij was later gehuwd met Charlotte Maria Müller.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina