Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrudis Groenen, dienstmeid, geboren te Helden op 3 september 1836, overleden te Neer op 2 juni 1909, dochter van Arnold Groenen en Leonora Gommans.


Zij is getrouwd te Neer op 8 mei 1867 met
Jean Noblesse, huisschilder, pompenmaker en verver, geboren te Neer op 6 juli 1816, overleden aldaar op 26 november 1894, zoon van Carolus Noblesse en Anna Catharina Meerts.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Arnoldus, geboren te Neer op 1 oktober 1867, wonende te Neer in het Dorp, overleden te Neer op 15 oktober 1867.
  • 2 : Karel Jacobus Hubertus, pompenmaker, huisschilder, koperslagerij en brandmeester, geboren te Neer op 23 februari 1869, wonende te Boisheim (D), te Dusseldorf (D) en te Buggenum, verongelukt aldaar op 14 juni 1935, begraven te Neer.
    Hij is getrouwd te Helden op 6 januari 1896 met Wilhelmina Hanssen, geboren te Helden op 16 oktober 1871, overleden te Neer op 6 november 1936, dochter van Wilhelmus Hanssen en Dorothea Smedts.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina