Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Renier Tillemans, caféhouder en landbouwer, geboren te Neer op 29 april 1877, overleden te Helden-Beringe op 25 december 1953, zoon van Mathis Tillemans en Aldegonde van Lier.


Hij is getrouwd te Neer op 18 januari 1904 met
Johanna Cauven, dienstmeid, geboren te Neer op 15 maart 1877, overleden te Helden-Panningen op 23 februari 1952, dochter van Mathis Cauven en Joanna Maria Hendriks.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Wilhelmus Mathijs, landbouwer, geboren te Helden rond 1910.
    Hij is getrouwd te Meijel op 12 juni 1939 met Johanna Maria Verheijen, geboren te Meijel rond 1909, dochter van Peter Verheijen en Maria Scheijven.
  • 3 : Antonius Hubertus, geboren te Helden op 26 juli 1911.
    Hij is getrouwd te Meijel op 6 mei 1940 met Gertruda Antonia Aldegonda Verstappen, geboren te Meijel op 23 maart 1911, dochter van Arnoldus Verstappen en Johanna Maria Hubertina van Lier.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina