Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johannes Buskens, dienstknecht en landbouwer, geboren te Kessel op 25 april 1833, wonende aldaar, overleden aldaar op 14 maart 1909, zoon van Peter Buskens en Gertrudis Notermans.


Hij is getrouwd te Kessel op 8 april 1861 met
Johanna Dorothea Gielen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Helden op 3 oktober 1830, wonende te Kessel, overleden aldaar op 4 januari 1901, dochter van Hendrikus Gielen en Maria Catharina Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronella, dienstmeid, geboren te Kessel op 1 mei 1861, overleden te Grathem op 16 november 1920.
    Zij is getrouwd te Kessel op 6 april 1891 met Gerard Smeets, marechaussee, geboren te Roosteren op 5 juli 1862, zoon van Jan Smeets en Maria Angelina Coonen.
  • 2 : Anna Gertruid, landbouwster, geboren te Kessel rond 1870, wonende aldaar.
    Zij is getrouwd te Kessel op 18 augustus 1890 met Lambertus Sieben, landbouwer en molenaar, geboren te Nederweert op 3 februari 1860, wonende te Kessel, overleden aldaar op 21 april 1940, zoon van Petrus Gerardus Sieben en Anna Geertrudis Jonkers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina