Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Elisabeth Posselius.


Zij was gehuwd met
Jean Baptiste Vandensande.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Marie Colette, geboren te Beverlo (B) op 6 februari 1831, wonende te Neer op de Waije, overleden te Neer op 23 oktober 1901.
    Zij is getrouwd te Saint Gilles (B) op 13 augustus 1873 met Wilhelmus Silverhans, schrijnwerker, knecht en landbouwer, geboren te Neer op 10 april 1834, wonende te Beesel en te Kessel, overleden aldaar op 22 december 1905, zoon van Peter Jan Silverhans en Anna Maria Aerts.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina