Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Digna Spee, gedoopt te Kessel op 27 november 1696, overleden aldaar op 23 maart 1730, dochter van Joannes Spee en Elisabeth Schoenmaeckers.


Zij is getrouwd te Kessel op 29 april 1721 voor de kerk met
Joannes Cuijpers, overleden te Kessel op 20 april 1745.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes, afkomstig uit Buggenum, wonende aldaar, overleden aldaar.
    Hij is getrouwd te Neer op 17 juli 1777 voor de kerk met Cornelia Delissen, gedoopt te Neer op 28 april 1746, wonende te Buggenum en te Neer op de Bergestraat, overleden te Neer op 23 februari 1821, dochter van Arnoldus Delissen en Maria Hansen.
    (Zij is later getrouwd te Neer op 21 januari 1790 voor de kerk met Joannes Reiners, dagloner en landbouwer, gedoopt te Neer op 28 januari 1744, wonende aldaar, overleden aldaar op 31 maart 1806, zoon van Egidius Reijners en Maria Beumers. (Hij is eerder getrouwd te Neer op 17 april 1766 voor de kerk met Joanna Schoumans, geboren te Neer, overleden aldaar op 7 november 1787, dochter van Wilhelmus Schoenmans en Maria Gubbels.))Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina