Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Henriette Cnoops, geboren te Neer op 30 augustus 1815, wonende te Neer in het Dorp, overleden te Neer op 3 juni 1857, dochter van Petrus Cnoops en Elisabetha Boonen.


Zij is getrouwd te Neer op 8 februari 1848 met
Peter Jan Truijen, schoenmaker, geboren te Weert op 20 december 1815, wonende te Neer in het Dorp, overleden te Neer op 9 april 1863, zoon van Mathis Truijen en Catharina Geelen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina Elisabeth, geboren te Neer op 2 juni 1849, wonende te Neer in het Dorp, overleden te Weert op 30 januari 1919.
    Zij is getrouwd te Weert op 5 juli 1876 met Hubertus van de Bosch, landbouwer, geboren te Weert op 8 april 1850, zoon van Theodorus van de Bosch en Aldegondis Spankeners.
  • 2 : Catharina, geboren te Neer op 30 april 1852, overleden aldaar op 11 januari 1864.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina