Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacobus Hubertus van Heur, landbouwer, geboren te Grathem op 21 maart 1913, overleden te Weert op 2 april 1998, zoon van Lambertus Hubertus van Heur en Joanna Maria Hubertina Vrenken.


Hij is getrouwd te Weert op 26 november 1942 met
Joanna Helene Elisa Huijsmans, geboren te Weert op 20 augustus 1919, overleden op 23 juli 2006, begraven te Swartbroek, dochter van Petrus Adrianus Hubertus Huijsmans en Joanna Maria van der Putten.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina