Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johannes Hubertus van Heur, timmerman en aannemer, geboren te Grathem op 20 september 1911, wonende aldaar, overleden op 19 september 1999, begraven te Oler, zoon van Lambertus Hubertus van Heur en Joanna Maria Hubertina Vrenken.


Hij was gehuwd met
Anna Maria Gertruda Hendrikx, geboren te Grathem op 22 september 1917, wonende aldaar, overleden op 4 maart 2001, begraven te Oler, dochter van Lodewijk Hendrikx en Catharina Petronella Tinnemans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Lodewicus Gerardus Petris Maria, geboren te Grathem rond januari 1952, wonende aldaar, overleden te Weert op 11 maart 1952.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina