Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petrus Franciscus van Heur, landbouwer, geboren te Heythuysen op 20 april 1901, overleden op 8 maart 1998, begraven te Leveroy, zoon van Lambertus Hubertus van Heur en Joanna Maria Hubertina Vrenken.


Hij is getrouwd te Nederweert op 26 april 1929 met
Maria Wilhelmina Peeters, geboren te Nederweert op 13 november 1900, overleden te Weert op 1 oktober 1946, begraven te Leveroy, dochter van Peter Joannes Peeters en Barbara Hubertina Coolen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Hubertina Maria, geboren te Nederweert rond april 1930, overleden aldaar op 15 juni 1930.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina