Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Philip Simons, landbouwer, geboren te Roggel op 27 november 1903, wonende aldaar en te Neer, overleden te Roermond op 16 mei 1996, begraven te Roggel, zoon van Theodorus Hubertus Leonardus Simons en Anna Catharina Cremers.


Hij is getrouwd te Roggel op 8 juni 1934 met
Maria Catharina Vullers, geboren te Roggel op 1 juli 1904, wonende aldaar, overleden aldaar op 29 juli 1990, begraven aldaar, dochter van Hendrik Cornelis Vullers en Petronella Hendriks.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Theodorus Franciscus, mijnwerker, geboren te Roggel op 4 april 1935, overleden te Roermond Hospice de Ark op 17 mei 2012, begraven te Roggel op 23 mei 2012.
    Hij is getrouwd te Roggel op 15 februari 1963 met Elisabeth Margaretha Petronella Beurskens, geboren te Roggel op 23 februari 1933, wonende aldaar, overleden aldaar op 6 juli 1983, begraven aldaar, dochter van Christiaan Beurskens en Dorothea Hubertina Gertrudis Vissers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina