Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

August Ras, landbouwer, geboren te Ohé en Laak op 11 april 1896, wonende te Neer Napoleonsweg, te Horn en te Heythuysen, overleden op 6 augustus 1980, begraven te Heythuysen, zoon van Jan Theodoor Ras en Catharina Gertrudis van Kann.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 3 februari 1928 met
Christina Aben, dienstbode, geboren te Heerdt (D) op 24 februari 1907, wonende te Neer en te Heythuysen, overleden aldaar op 22 oktober 1945, begraven aldaar, dochter van Renier Aben en Wilhelmina Hendrika Camps.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmina Johanna Maria, geboren te Heythuysen op 25 september 1932, overleden te Neer op 29 januari 2016.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 16 mei 1956 met Antonius Josephus Hubertus Silvrants, landbouwer, kastelein en champignonkweker, geboren te Neer op 24 oktober 1924, wonende te Neer Napoleonsweg, overleden te Neer op 13 mei 2002, begraven aldaar op 16 mei 2002, zoon van Peter Jan Joseph Silvrants en Antonia Claessens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina