Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Wilhelmina Geelen, dienstbode, geboren te Heythuysen op 16 juli 1919, wonende te Roggel, overleden te Horn Hornerheide op 10 oktober 2005, begraven te Roggel op 14 oktober 2005, dochter van Wilhelmus Hubertus Geelen en Maria Willemina Evers.


Zij is getrouwd te Roggel op 14 oktober 1949 met
Peter Joseph Baetsen, smid en magazijnbediende, geboren te Roggel op 21 september 1921, wonende aldaar, overleden aldaar op 4 augustus 1992, begraven aldaar, zoon van Theodorus Hubertus Christiaan Baetsen en Anna Maria Telgers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina