Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharina Wilhelmina Geelen, geboren te Heythuysen op 15 september 1913, wonende te Stramproy en te Neer, overleden aldaar op 7 september 2000, begraven aldaar op 12 september 2000, dochter van Wilhelmus Hubertus Geelen en Maria Willemina Evers.


Zij is getrouwd te Neer op 20 mei 1946 met
Joannes Petrus van Heur, landbouwer en tuinder, geboren te Grathem op 12 augustus 1908, wonende aldaar, overleden te Roermond op 11 januari 1970, begraven te Neer op 14 januari 1970, zoon van Lambertus Hubertus van Heur en Joanna Maria Hubertina Vrenken.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina