Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Petronella Geelen, geboren te Heythuysen op 28 juli 1911, wonende te Maasbree, overleden te Roermond (Z) op 19 januari 1991, begraven te Neer op 23 januari 1991, dochter van Wilhelmus Hubertus Geelen en Maria Willemina Evers.


Zij is getrouwd te Neer op 28 mei 1956 met
Gerardus Hendrikus Verspa, tuinier, geboren te Maasbree op 30 juni 1905, overleden te Neer op 3 oktober 1988, zoon van Mathijs Verspa en Gertrudis Teeuwen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina