Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Simons, geboren te Helden op 9 mei 1888, wonende aldaar, overleden te Venlo (Z) op 5 augustus 1972, dochter van Hendrikus Simons en Johanna Dorothea Janssen.


Zij is getrouwd te Helden op 31 maart 1913 met
Johannes Gerardus de Bruijn, metselaar, geboren te Helden op 8 oktober 1887, wonende aldaar, overleden aldaar op 25 november 1963, zoon van Jacobus de Bruijn en Johanna Cornelia Meissen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Theodorus, aannemer, geboren te Helden op 11 februari 1914, wonende aldaar, overleden te Venlo (Z) op 4 februari 1987.
    Hij is getrouwd te Helden op 3 juni 1940 met Petronella Clara Johanna Emonts, geboren te Helden op 12 mei 1915, wonende aldaar, overleden te Helden-Panningen op 5 februari 1991, dochter van Bernardus Hubertus Emonts en Petronella Trienekens.
  • 2 : Johanna Hendrika Theodora, geboren te Helden op 29 juli 1916.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina