Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Clara Maria Peeters, dienstbode, geboren te Roggel op 6 juli 1913, overleden te Heythuysen (b) op 20 september 2002, begraven te Neer op 25 september 2002, dochter van Leonardus Peeters en Elisabeth Hubertina Derikx.


Zij is getrouwd te Neer op 7 mei 1945 met
Peter Hubertus Beeren, landbouwer, geboren te Roggel op 6 juni 1909, overleden te Roermond (Z) op 17 december 1987, begraven te Neer op 22 december 1987, zoon van Peter Jacobus Beeren en Hubertina Elisabeth Derks.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna Josephina Maria, cassiëre, geboren te Neer op 28 april 1951, overleden te Venlo op 4 november 2016, gecremeerd te Baexem op 12 november 2016.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina