Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johann Theodor Peulen, landbouwer, geboren te Waldfeucht (D), gedoopt aldaar op 25 juni 1777, overleden te Löcken (D) op 26 september 1828, zoon van Johann Christian Peulen en Maria Gertrud Dircks.


Hij is getrouwd te Braunsrath (D) op 6 juli 1803, getrouwd op 6 juli 1803 voor de kerk met
Maria Cornelia Janshen, geboren te Löcken (D), gedoopt te Braunsrath (D) op 9 augustus 1783, overleden op 4 januari 1819, dochter van Johann Jansen en Anna Tevis.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Jacobus, kuiper, geboren te Löcken (D) op 22 augustus 1809, overleden te Neer op 2 oktober 1884.
    Hij is getrouwd te Buggenum op 5 juni 1837 met Agnes Boonen, geboren te Buggenum op 3 augustus 1806, overleden te Neer op 26 februari 1897, dochter van Johannes Boonen en Helena Derix.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina