Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes van Laer, handelaar, gedoopt te Heythuysen op 29 februari 1688, zoon van Petrus van Laer en Angelina N.N..


Hij was gehuwd met
Elisabeth Wagemans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Aldegundis, geboren te Heythuysen, gedoopt aldaar op 26 september 1725, overleden aldaar op 2 november 1807.
    Zij was gehuwd met Petrus van den Eertwegh, geboren rond 1728, overleden te Heythuysen op 29 oktober 1798.
  • 2 : Beatrix, landbouwster, gedoopt te Heythuysen op 15 maart 1728, wonende te Roggel, overleden aldaar op 6 januari 1802.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 21 oktober 1759 voor de kerk met Joannes aen den Bosch, gedoopt te Roggel op 24 maart 1740, wonende aldaar, zoon van Mathias aen den Bosch en Anna Stroux.
  • 3 : Henricus Josephus, gedoopt te Heythuysen op 25 februari 1731.
    Hij was gehuwd met Maria Baetsen, gedoopt te Heythuysen op 17 maart 1730, dochter van Paulus Baetsen en Gertrudis Neelen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina