Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Dorothea Hubertina van Roy, geboren te Neer op 20 augustus 1923, wonende te Neer op Brumhold, te Neer Klaeskempke en te Venlo, overleden aldaar op 26 februari 2015, dochter van Mathis Hubertus van Roy en Helena Elisabeth Margaretha Reinders.


Zij is getrouwd te Neer op 31 januari 1945 met
Hermanus Wilhelmus Vestjens, bedrijfstoezichthouder en C C D ambtenaar, geboren te Neer op 19 juni 1919, wonende te Venlo, overleden te Roermond op 15 december 2003, zoon van Jozephus Hubertus Vestjens en Cornelia aan den Boom.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jozeph Hubert Marie, geboren te Blerick op 30 augustus 1949, overleden te Venlo op 16 december 1949.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina