Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theodorus Franciscus Hubertus Schreurs, koopman en fouragehandelaar, geboren te Haelen op 8 februari 1902, wonende aldaar en te Voorburg, overleden te Weert op 8 juni 1993, begraven te Haelen, zoon van Everardus Josephus Schreurs en Helena Maria Johanna Willems.


Hij is getrouwd te Haelen op 15 mei 1928 met
Gertrudis Margaretha Boonen, geboren te Neer op 17 juli 1899, wonende te Haelen en te Voorburg, overleden te Weert (V) op 17 juni 1989, begraven te Haelen op 21 juni 1989, dochter van Anthonius Boonen en Maria Francisca van Ratingen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina