Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Lamberta Hautes, geboren te Neer op 16 oktober 1919, wonende aldaar en te Swalmen, overleden te Nieuw-Zeeland op 4 april 2002, dochter van Petrus Matheus Hautus en Johanna Theresia Maria Randen.


Zij is getrouwd te Neer op 22 augustus 1944 met
Everardus Theodorus Maria Schreurs, assistent Rijkslandbouw Voorlichtingdienst, geboren te Haelen op 25 september 1918, wonende aldaar, overleden te Whangarei (Nieuw-Zeeland) op 31 augustus 1985, zoon van Everardus Josephus Schreurs en Helena Maria Johanna Willems.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina