Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrudis Reinders, geboren te Horn op 19 juli 1874, wonende te Nederweert en te Horn, overleden na 1943, dochter van Mathijs Hubert Reijnders en Maria Elisabeth Ravet.


Zij was gehuwd met
Peter Johannes Velter, landarbeider, geboren te Baexem op 2 januari 1876, wonende te Nederweert en te Horn, overleden aldaar op 15 mei 1957, zoon van Jan Mathias Velter en Johanna Maria van Utrecht.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Mathijs, geboren te Nederweert op 31 oktober 1902, overleden te Horn op 27 juni 1926.
  • 8 : Martinus, geboren te Horn op 30 oktober 1917, overleden aldaar op 25 februari 1919.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina