Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Gertruda Maria Verheijen, verpleegster, geboren te Neer op 25 maart 1914, wonende te Neer op Gendijk, overleden te Neer op 3 november 1992, dochter van Johannes Verheijen en Antonia Hubertina Coenen.


Zij is getrouwd te Neer op 5 februari 1952 met
Wilhelmus Hubertus Josephus Geraets, ambtenaar ter gemeentesecretarie, ambtenaar van de burgelijke stand, agent van de arbeidsbemiddeling en ontvanger gemeente Neer, geboren te Buggenum op 3 april 1914, overleden te Roermond (V) op 7 februari 2001, begraven te Neer op 10 februari 2001, zoon van Joannes Cornelis Geraets en Maria Christina Pijls.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina