Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertrudis Hubertina Derikx, geboren te Roggel op 5 augustus 1918, overleden te Heythuysen (b) op 17 augustus 2010, begraven te Roggel op 21 augustus 2010, dochter van Hendrik Hubert Derikx en Catharina Hubertina Veekens.


Zij is getrouwd te Roggel op 9 mei 1947 met
Gerardus Luijten, dienstknecht en landbouwer, geboren te Meijel op 17 december 1915, overleden te Weert op 19 december 2002, begraven te Roggel op 24 december 2002, zoon van Johannes Hendrikus Luijten en Anna Maria Corsten.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina