Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Catharina Josephina Scheres, geboren te Neer op 20 maart 1907, wonende aldaar, overleden te Sittard op 30 januari 1976, dochter van Louis Joseph Scheres en Gertrudis Hubertina Hermans.


Zij is getrouwd te Neer op 4 januari 1932 met
Conrard Hubert Geenen, slager en landbouwer, geboren te Neer op 16 december 1908, wonende te Heerlen en te Geleen, overleden aldaar op 17 juni 1982, begraven aldaar op 17 juni 1982, zoon van Gerardus Johannes Geenen en Hubertina van den Berg.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina