Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Cornelia van Groenendael, dienstmaagd en dienstmeid, geboren te Nunhem op 21 januari 1825, wonende te Neer, overleden te Roermond op 28 februari 1911, dochter van Jan van Groenendael en Joanna Janssen.


Zij is getrouwd te Roermond op 23 april 1857 (1) met
Johannes Engelen, klompenmaker, geboren te Melick-Herkenbosch op 28 april 1811, zoon van Franciscus Engelen en Johanna Moers.

Zij is getrouwd te Roermond op 18 augustus 1868 (2) met
Jan Willem Heuts, tuinier, geboren te Maasniel op 1 maart 1814, zoon van Gerard Heuts en Anna Catharina Cox.
(Hij was weduwnaar van Maria Catharina Friedenbergh.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina