Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathis Peeters, timmerman, landbouwer, lid van het Burgelijk Armbestuur te Neer en lid van het kerkbestuur, geboren te Kessel op 5 april 1820, wonende te Neer in de Goot en te Neer op Gendijk, overleden te Neer op 16 maart 1899, zoon van Pierre Adolf Pieters en Gertrudis Spee.


Hij is getrouwd te Neer op 6 juni 1859 met
Anna Maria Geenen, landbouwster, geboren te Neer op 8 februari 1823, wonende te Neer in de Goot en te Neer op Gendijk, overleden te Neer op 10 april 1901, dochter van Wilhelmus Geenen en Elisabeth Bernard.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrudis Elisabeth, geboren te Neer op 21 januari 1861, overleden aldaar op 22 januari 1861.
  • 2 : Johannes Wilhelmus, RK priester en leraar, geboren te Neer op 17 juli 1862, wonende te Neer op Gendijk, overleden te Roermond op 6 november 1934, begraven te Neer.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina