Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joanna Impelmans.


Zij was gehuwd met
Gisbertus Verstappen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petrus, akkerman, geboren te Helden op 6 maart 1741.
    Hij is getrouwd te Helden op 12 juli 1803 met Henrica Tissen, geboren te Kessel op 1 april 1739, dochter van Laurens Tissen en Sophia Janssen.
  • 2 : Petronella, afkomstig uit Helden, geboren rond 1741, overleden te Neer op 22 januari 1808.
    Zij is getrouwd te Neer op 6 september 1764 voor de kerk met Johannes Franssen, gedoopt te Neer op 4 juni 1742, overleden aldaar op 6 november 1786, zoon van Petrus Fransen en Agnes Levels.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina