Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Theodorus van der Velden, wonende te Roggel.


Hij was gehuwd met
Christina op 't Root, wonende te Roggel.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathias, landbouwer, gedoopt te Roggel op 12 november 1746, wonende te Neer op de Waije, overleden te Neer op 18 maart 1810.
    Hij was gehuwd met Joanna Spee, gedoopt te Kessel op 22 oktober 1744, wonende te Neer op de Waije, overleden te Neer op 3 februari 1831, dochter van Jacobus Spee en Hendrina Daemen.
  • 2 : Maria, geboren te Roggel, gedoopt aldaar op 17 januari 1749, overleden te Heythuysen op 5 oktober 1811.
    Zij is getrouwd te Roggel op 22 april 1779 voor de kerk met Martinus Willekens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina